bodychangeclinic_logo 2
Voedingsadvies

behandelingen

Voedingsadvies

Wil jij succesvol afvallen zonder een streng dieet met producten die ook jij lekker vindt? 0,5 tot 1 kilo per week verliezen?

Een persoonlijk en effectief voedingsplan helemaal op maat gemaakt met jouw eet-wensen. Hierbij vergelijken wij producten met elkaar en besluiten wij wat voor jou het beste is. Wij noemen het geen diëten, maar aanpassen van je levensstijl. Met ons persoonlijke voedingsschema is het mogelijk om 0,5 tot 1 kilo per week te verliezen.

Diëten houd je maar eventjes vol en daarna val je vaak weer terug in je oude levensstijl. Dit willen wij juist voorkomen. Door op zoek te gaan naar goede alternatieve producten is het mogelijk om toch lekker, gezond te eten en succesvol af te vallen.

Onze aanpak
We gaan op zoek naar een juiste balans. Als voedingsdeskundige en gewichtsconsulente helpen wij jou inzicht te krijgen in je voedingspatroon, en helpen je met persoonlijke vragen en problemen op het gebied van voeding. Wij maken een uniek en persoonlijk voedingsplan die gemakkelijk vol te houden is.

De afspraken
Wij bieden een intakegesprek met consult momenten aan. Wij nemen jouw huidige eetschema door. Hieruit maken wij een persoonlijk eetschema voor je op. Naderhand vinden er consult momenten plaats. Door het bieden van een consult kunnen wij de progressie bijhouden. Indien nodig het voedingsschema aanpassen, nieuwe recepten aanbieden en je begeleiden. Een vervolgconsult vindt in het begin om de 2 weken plaats, vervolgens om de 4 tot 6 weken.

 Verlies 0,5 – 1 kilo per week 
 Persoonlijk voedingsplan met consultmomenten
 Advies van een gediplomeerde voedingsdeskundige
  Progressierapport
 Ontvang recepten en coaching

Voorbeeld van een willekeurig dagschema en recept.