bodychangeclinic_logo 2
MamaCare tijdens de zwangerschap
MamaCare tijdens de zwangerschap

Een zwangerschap kan een behoorlijke belasting voor je lijf zijn. Je kunt hierdoor last krijgen van rugpijn, schouderpijn, krampen en je lichaam kan vocht vasthouden. Na de eerste 3 maanden van je zwangerschap kan een mechanische bindweefselmassage met de Icoone je spieren soepel maken en de pijn verlichten. Doordat deze behandeling ervoor zorgt dat je doorbloeding verbetert, voorkom je spataders en rusteloze benen.

De zwangerschap kan je slaapritme ook flink verstoren. Na een behandeling met de Icoone kan je vaak sneller in slaap vallen en dieper slapen. Ook verlicht het je pijnklachten.

Na je bevalling kun je je lichaam een handje helpen door de Icoone-behandeling in te zetten om achtergebleven vet- en vochtophopingen te verminderen. Het stimuleert en versterkt de buikspieren zodat het bindweefsel en de huid weer strakker worden. Het geeft de kracht en elasticiteit aan de huid terug.

Ben je zwanger, bevallen of heb je last van rusteloze benen? Maak dan snel een afspraak voor een behandeling met de Icoone!