bodychangeclinic_logo 2
TC Cryo

behandelingen

TC Cryo

100% veilig en pijnloos centimeters verliezen zonder hersteltijd.

TC-cryo is een effectieve en veilige manier om hardnekkig vet te verwijderen. De TC-cryo is medisch gecertificeerd. Het zorgt dat hardnekkig vet omgezet wordt in energie. Deze energie wordt vervolgens op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Tevens wordt de aanmaak van nieuwe witte vetcellen afgeremd en wordt een groot deel van de al aanwezige bruine vetcellen tijdens diezelfde behandeling verbrand! Witte vetcellen (voornamelijk buikvet) zijn hardnekkige vetcellen die het lichaam moeilijk zelf kan verbranden of om kan zetten tot energie. Bruine vetcellen zijn vetcellen die het lichaam kan omzetten tot energie en we dus gemakkelijker kunnen verbranden.

 Hoe koud wordt het?

Deze methode is tot 75% effectiever dan vriezen.e behandeling doet geen pijn, we vriezen niet en gebruiken ook geen zuignappen!  Je ligt 55 minuten comfortabel in onze stoel terwijl de vloeistof in de zachte wraps meerdere malen razendsnel wisselt tussen 6 en 41 graden Celsius. Het schakelen van temperatuur zorgt voor het beste resultaat, betere doorbloeding en een stevigere en gezonder uitziende huid. De eerste keer dat je de 6 graden voelt is het even koud, maar na een minuutje ben je hieraan gewend en kun je lekker ontspannen en genieten van een kopje koffie of thee.

Welke zones kan ik laten behandelen?

Voorafgaand de eerste behandeling zal er  een intakegesprek plaatsvinden. De wraps behandelen een groot oppervlak wat zorgt voor een egaal resultaat. Je kunt de buik, billen, benen, armen, rug, borst en kin laten behandelen.

Hoeveel behandelingen?
De hoeveelheid behandelingen is per individu verschillend. We raden een kuur van vier behandeling aan voor het beste resultaat. Gemiddeld wordt er tussen de 3 en 12cm verlies in omtrek behaald. Tussen elke behandeling adviseren we een wachttijd van minstens 10 tot 14 dagen zodat de behandeling een maximaal effect kan behalen.

 Wat kan ik zelf doen om het optimale resultaat te bereiken?

We adviseren ook om tijdens de kuurperiode zelf aan de slag te gaan met gezonde voeding en beweging. Dit is namelijk het perfecte moment om ook zelf een deel van het omgezette bruine vet te verbranden en daarmee je resultaat aanzienlijk te verbeteren!

 

Moet ik nog ergens rekening mee houden?
Je hoeft nergens rekening mee te houden na de behandeling. We adviseren om tijdens de kuurperiode zelf aan de slag te gaan met gezonde voeding en beweging. Dit is namelijk het perfecte moment om ook zelf een deel van het omgezette bruine vet te verbranden en daarmee je resultaat aanzienlijk te verbeteren! De resultaten zijn blijvend in combinatie met een gezonde leefstijl. Meer weten? Boek dan nu je afspraak!

 

 3 – 12cm omtrek verlies
Groot behandel oppervlak 
Veilig en pijnloos
Behandeltijd 55 minuten